BURSA / KARACABEY - Karacabey Özel Eğitim Meslek Okulu

Karacabey Özel Eğitim Meslek Okulu

BAKIRKÖY MAH. BAKIR SK. NO 304 KARACABEY / BURSA
Vizyon
Görev ve sorumluluklarının bilincinde, öğrenmeyi öğrenmiş, bilgiden beceri üretebilen, Yaratıcı düşünce ve katılımcı yöntemlere açık, araştırmacı ve sorgulayıcı, Sosyal ilişkileri gülü,saygı , sevgi ve hoşgörü esasına dayalı, İnsanların erdemlerini önemseyen, toplum ve toplumsal sorunlara karşı duyarlı, Ekip ruhuna sahip, planlı, programlı, disiplinli,: Yeniliklere açık, demokrat, insan haklarına ve başkalarının özgürlüklerine saygılı, Çalışmalarımızda toplam kaliteyi hedefleyen bir kurumuz..
Misyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Ulaşım
İlçe merkezinden mahallemize sabah, öğle ve akşam toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanmaktadır.
İlçe merkezine 8km, İl Merkezine 65km mesafededir.