BURSA / KARACABEY - Karacabey Özel Eğitim Meslek Okulu

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hacı ONGUN,İlçe Tarım ve Orman Müdürü Davut AYTEK okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuzda bulunan tarım alanı ile ilgili projeler üzerine konuştular.Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Marmara Arama Kurtarma Birimi bizlere yangın sırasında ne yapılması gerektiği ve yangın tüplerinin kullanımı konularında bilgiler vererek tatbikatlar yaptı.Ve okulumuza getirdikleri Drone ile arama kurtmarma çalışmalarını nasıl yürüttükleri ile ilgili bilgiler vererek deneme uçuşu gerçekleştirdiler.Kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Deprem Haftası kapsamında okulumuza Marmara Arama Kurtarma Birimini davet ettik. Bizlere deprem anında ne yapılması gerektiğini ve nasıl güvenli bir bölgeye gideceğimiz konularında bilgiler vererek tatbikatlar yaptılar. Kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Başta okulumuzun değerli öğretmenleri ve çalışanları olmak üzere tüm kadınların günü kutlu olsun.

Mrt

Okulumuz Teknik Müdür Yardımcısı İskender AYNACI tarafından atölyelerde çalışırken nelere dikkat edilmesi gerektiği ile ilgili olarak tüm öğrencilerimize Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi.

Mrt

Bursa TÜYAP Kitap Fuarı'nda Karacabey Özel Eğitim Meslek Okulu olarak biz de yerimizi aldık. Haftalardır süren hazırlıklar sonucu öğretmen ve öğrencilerimizin okulumuzda ürettikleri ürünleri sergiledik.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuz bahçesinde düzenlediğimiz mangal etkinliğine katkıda bulunan Karacabey esnafına teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında Cahit Kaşıkçılar ve ekibi tarafından okulumuz öğrencilerine kukla,Hacivat ve Karagöz gösterileri yapıldı.

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutluyoruz.

GIDA TEKNOLOJİSİ DERSİMİZDE EKMEK YAPIYORUZ.

Öğrencilerimiz ekmek yapımının her aşamasını öğreniyor ve keşfediyor.

Bahçemizdeki son ürünleri topluyoruz.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SEN BAŞI VELİ TOPLANTISI